Поредния опит за измама , ще бъде ли позволен???
#11 Removed user 17.06.2015 20:45
Purple power puff
99 Posts

ей ОРЛЕ та ти и една РПС не мажеш да изиграеш сам бе(chuckle) нека админа да се произнесе,да видим какъв е аршина:) давай админе мен, ме унищожи и ми затри 9 играча в топ 20 год.за 7 трансфера със Струиното,а тука Орлите и Договора имат 12(happy) (happy) (happy) какво ще сториш,много ми е интересно(wait)да не излезеш пак с това ,че злобата ни замъглявала:) злобен съм да,защо ми затри отборите тука и особено във 2 сървър и то за дразнене(*) няма проблем -преживях го 300лв в 1-ви и 250 във 2-ри за смс-си...майната им -пари се изкарват(y) да те видим--честен и прям човек си (y) аз си понесох присъдата,но ти имаш ли смелост да потърсиш сметка на мултака

#12 Removed user 17.06.2015 21:00
Blue stars
37 Posts

Мулти каза хах.. трябваше да ти дадът бан.. ни да се молиш...а аз мулти играя само на фифо 8)

#13 Removed user 17.06.2015 21:41
Purple power puff
99 Posts

аз преживях и мултито и бана,мой(wait) време е и тебе да те ошкурят малко щото си се олял(wait) а на какво играеш ,си е твой проблем(y) но админа може да разгледа-как играеш шампионите и ако си в издънка ,да го отнесеш8) и ако е точен,си го отнесъл-гаранция:| аз го отнесох за 7 трансфера-ти си направил 12:O :O :O

#14 Removed user 17.06.2015 21:45
Blue stars
37 Posts

Дам, нека разгледа и да се изкаже , после ще видим. Аз не живея за играта колега... играя за разнообразие 8) живи а здрави живота е по-важен.

#15 Removed user 17.06.2015 21:54
Killer watermelons
1260 Posts

И всеки път почваш с това , не живеел за играта ! Ами като не можеш да играеш честно , недей изобщо !!! Нали каза , да чакаме админа да видим какво ще каже на твоето извинение "Ами имам парите , много исках играча и защо да не го купя " ...
Е да , нормално ! играч за който и 300к не дават ти даваш 2 милиона , като дори не ти е нужен !! (bow) (bow) (bow)
от: Бабушки Орли 17 Юни 2015 19:57
Re: Re: ??
Колегата му иска толкова... ти нали са уреждаше играчи ...още преди да са пуснати за продан... виж за какво точене на кредит стана дума... след като реално пари имам и играча го искам а според теб не мога да го купя ли ?? Просто като ме стигнеш в живота ..пак ще говорим. Жив и здрав "капитане' хах...

#16 Removed user 17.06.2015 22:03
Blue stars
37 Posts

Тая снимка която си сложил ...ти попадаш ли на нея? Или гониш топките на момчетата 8) футболна звезда си май вай 8)

#17 Removed user 17.06.2015 22:27
Faria farms
24 Posts

Аз съм от скоро в тази игра.По завистлив човек от izvynzemnite не съм виждал през живота.Не желая той да създава конфликтни ситуации в моя отбор,а да ме остави да играя спокойно и да се занимава със своят отбор.

#18 Removed user 17.06.2015 22:35
Blue stars
37 Posts

This post has been removed

#19 Removed user 17.06.2015 22:55
Purple power puff
99 Posts

опаааа :D :D :D обади се Договарянето и Орлето почна да пише на маймуница(rofl) (rofl) (rofl) що ли(chuckle) (chuckle) то е ясно,да не се издъни--че писането е на един и същ;) (chuckle) Орле един въпрос:защо е това ,а...досега писа нормално и изведнъж-коренна промяна...(chuckle) (chuckle) (chuckle)

#20 Removed user 17.06.2015 23:02
Killer watermelons
1260 Posts

Защото няма два браузъра на компа и влиза от тела в единия профил (rofl) И ми пише като сме един човек как сме двамата вътре (handshake) (handshake) (rofl) (rofl) (rofl)
Искам само да ми обясните на какво завиждам ? На успехите ви в играта ? На успехите ви в живота ? На хубавите коли които карате ?
Извинявам се , че завиждам толкова много и докладвах тази нередност според мен ... Моя грешка , извинявам се че занимавахме другите потребители с тези НАПЪЛНО РЕАЛНИ трансфери !!(bow) (bow) (handshake) (handshake) (handshake)